Jxqp28bqvsz0lvi4qsya

För deltagare i föreläsningen Mindfulness & Avslappning (Verktygslådan)

Övningar för avslappning

Hejsan allihopa,

Här är en samling med övningar och meditationer som främjar avslappning. Hitta de som fungerar bäst för dig, gör dem regelbundet lär dig principen och gör dem till dina egna.

Alla ska vara nedladdningsbara, klicka på den pilen till vänster i skärmen. Det finns ett forum där ni kan lämna några tankar om de olika meditationerna och övningarna om ni vill.

Hör av er om ni har några frågor alls och berätta gärna hur det går.

Hoppas vi träffas på nästa föreläsning

Hälsningar

Lisa


Din instruktör


Lisa
Lisa

Mindfulness har gjort väldigt mycket för mig så det kändes helt naturligt att gå en instruktörs kurs, det är alltid kul att kunna dela något värdefullt med andra. Jag började med mindfulness för att reducera stress och stannade för det som visade sig vara större. Vi är så mycket mer än våra tankar. Tänk att man kan påverka den fysiska formen av hjärnan och hur den fungerar??!! Det är något jag funnit intressant.

Jag har haft turen att få resa, prova på olika traditioner av meditation och filosofi samtidigt som jag har studerat psykologi i 5 år. Jag har haft inriktning mot arbetsplatsen, på positiv psykologi och coachning. Vilket jag nu fortsätter studera på magister nivå. Min mindfulness utbildning gjorde jag på Gawler foundation utanför Melbourne detta har jag uppdaterat med en instruktörs kurs med Itai Ivtzan.

Nu har jag startat mindfulnessmolnet.se för fortsätta jobba med något som jag hoppas kan vara bra för andra också. Förhoppningsvis blir detta en avslappnad mötesplats för allting mindfulness, känn dig som hemma.


Studie material


  First Section
Tillgängligt i dagar
dagar efter att du anmäler dig
  Övningar
Tillgängligt i dagar
dagar efter att du anmäler dig

Avslutningsvis vill jag säga att du är välkommen att vara här på molnet så länge och ofta du vill, gå en annan kurs läs i bloggen eller bidra själv med egna erfarenheter på forumet!

Välkommen tillbaka!

Börja här, nu!