2uomx8astpmhfrswc1cj

Grundkursen med Personlig vägledning och coachning

Upptäck vad mindfulness kan göra för dig!

Hur vill du göra mindfulness till en del av din vardag?

Vill du ha hjälp och stöd på vägen, mera motivation, personliga övningar som passar för just dina mål, chansen att ställa frågor och ha de jobbiga samtalen med någon som kan lyssna, då föreslår jag att du bokar coachning.

Du har ingen tidspress, vi går igenom materialet i din tid. Du har från 6v till minst ett år på dig.


Du får:

* Full tillgång till allt material i Grundkursen A-Ö, du har tillgång till det i minst ett år

* Personligt anpassade övningar och meditationer

* 6 Timmar personlig coachning att boka in per Skype eller mejl


Efter att ha studerat coachningspsykologi på magisternivå och som utbildad mindfulness instruktör har jag haft samtal inom flera olika områden, det jag brinner för mest är förstås mindfulness. Vi har en enorm kraft inom oss, som ligger och väntar och jag älskar att följa andra i deras utveckling. Alla har vi olika bakgrunder och mindfulness kan vara passande på olika sätt. Vi börjar med att prata om din historia och dina mål, sedan kommer vi överens om bästa sättet att jobba med mindfulness för just dig.


Ge dig själv chansen att ta din tid och plats att utvecklas på bästa sätt.


Allt vi pratar om stannar givetvis mellan oss. Samtalen kan göras över Skype eller mejl. Övriga meditationer får du som ljudfiler i mejlen.


Du får full tillgång till allt material i grundkursen i minst ett år, det är en beprövad början på en bra mindfulness rutin. Ibland blandar jag in material ifrån andra kurser eller skickar dig något helt nytt, det beror på vad du önskar.


Du är alltid välkommen att mejla för mer info.


Grundkursen innehåller:

Vecka 1. Vad är mindfulness, vad är det bra för och hur gör man? Kom in i en bra början och gör mindfulness till en del av din vardag. Veckans tema är Avslappning, stress och vila. Bli medveten om hur dessa koncept påverkar ditt liv och hur du använder mindfulness för att bli bättre på att slappna av.

Vecka 2. Andetagen är något vi alltid har med oss, lär dig förankra mindfulness genom andningen. Bli medveten om de ögonblick av mindfulness du redan upplever till vardags och skapa fler sådana ögonblick. Med mindfulness blir man även mer medveten om sina tankar, lär dig förhålla dig kring dessa. Lär dig om attityder av mindfulness som hjälper dig på vägen.

Vecka 3. Kroppsligt medvetande. Har din kropp blivit mer av ett verktyg än en viktig del av dig själv? Varför lyssnar vi inte alltid på våra kroppar, hur kan vi bli bättre? Upplev kroppen medvetet och inte bara genom tankarna, det finns så mycket gott det kan medföra.(Även bokstavligt menat!)

Vecka 4. Emotionellt medvetande. Bli bättre på att lyssna till magkänslan, intuitionen, förstå dig själv och andra. Våra känslor är klokhet som vi ofta inte vill kännas vid. Här får du verktyg för att hantera känslor på ett hälsosamt sätt och lyssna inåt.

Vecka 5. Unikt för detta kurs material är en rad tanke experiment som utvecklats av Gawler. Du har kommit långt i kursen nu, detta är ännu ett steg för den nyfikna. Se det som ett gym-pass för sinnet. Du får möjligheten att utforska tankar och medvetandet samt den stillhet du bär inom dig.

Vecka 6. Nu har vi byggt ihop en "komplett" mindfulness meditation att fortsätta med, reflektera över veckorna som gått. Jag presenterar även akronymen S.T.O.R.T som ett sätt att fortsätta utveckla mindfulness i din vardag.

Din instruktör


Lisa
Lisa

Mindfulness har gjort väldigt mycket för mig så det kändes helt naturligt att gå en instruktörs kurs, det är alltid kul att kunna dela något värdefullt med andra. Jag började med mindfulness för att reducera stress och stannade för det som visade sig vara större. Vi är så mycket mer än våra tankar. Tänk att man kan påverka den fysiska formen av hjärnan och hur den fungerar??!! Det är något jag funnit intressant.

Jag har haft turen att få resa, prova på olika traditioner av meditation och filosofi samtidigt som jag har studerat psykologi i 5 år. Jag har haft inriktning mot arbetsplatsen, på positiv psykologi och coachning. Vilket jag nu fortsätter studera på magister nivå. Min mindfulness utbildning gjorde jag på Gawler foundation utanför Melbourne detta har jag uppdaterat med en instruktörs kurs med Itai Ivtzan.

Nu har jag startat mindfulnessmolnet.se för fortsätta jobba med något som jag hoppas kan vara bra för andra också. Förhoppningsvis blir detta en avslappnad mötesplats för allting mindfulness, känn dig som hemma.


Vanliga frågor


När startas kursen / När avslutas kursen?
Kursen börjar nu och avslutas aldrig! Du gör detta helt på din egen tid däremot föreslår jag att man kommer in i en sådan rutin att man hinner igenom materialet på sex veckor. Jag uppmuntrar er alla att stanna kvar på forumet efter att ni har gått igenom kursen, kanske vill ni göra den eller delar av den igen senare.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Stanna så länge ni vill. Saker händer och internet förändras. Men inte i första taget och så länge jag är här hoppas jag att ni är här.
Om jag inte gillar kursen?
Ingen ska vara olycklig! Om du inte är nöjd, kontakta oss inom 30 dagar så får ni pengarna tillbaka. (Gäller ej rabatterade kunder)

Låt mindfulness bli en del i din vardag från och med idag!

Börja här, nu!