Yjqls5qspmc9hvnxloqv img 9876

Verktygslådan

Alla meditationer och övningar från den grundliga grundkursen A-Ö.

Håll det enkelt.

För dig som bara vill meditera. Nu. Varsågod, här är alla meditationer och övningar som vi går igenom under 6 veckors kursen. Du ser/hör inte mitt ansikte en enda gång utan jag har skalat av allt i enklaste format.

Kör på precis som du vill, vid frågor längs vägen boka gärna en coachning session.

Må gott


Din instruktör


Lisa
Lisa

Mindfulness har gjort väldigt mycket för mig så det kändes helt naturligt att gå en instruktörs kurs, det är alltid kul att kunna dela något värdefullt med andra. Jag började med mindfulness för att reducera stress och stannade för det som visade sig vara större. Vi är så mycket mer än våra tankar. Tänk att man kan påverka den fysiska formen av hjärnan och hur den fungerar??!! Det är något jag funnit intressant.

Jag har haft turen att få resa, prova på olika traditioner av meditation och filosofi samtidigt som jag har studerat psykologi i 5 år. Jag har haft inriktning mot arbetsplatsen, på positiv psykologi och coachning. Vilket jag nu fortsätter studera på magister nivå. Min mindfulness utbildning gjorde jag på Gawler foundation utanför Melbourne detta har jag uppdaterat med en instruktörs kurs med Itai Ivtzan.

Nu har jag startat mindfulnessmolnet.se för fortsätta jobba med något som jag hoppas kan vara bra för andra också. Förhoppningsvis blir detta en avslappnad mötesplats för allting mindfulness, känn dig som hemma.


Vanliga frågor


När startar/avslutas kursen?
När du vill! Den är helt på distans och du gör den när du vill, var du vill och i vilken takt du vill.
Hur länge har man tillgång till materialet?
Så länge du vill! Du har alltid tillgång till kursmaterial så länge sidan och internet finns.

Börja här, nu!